Čokoladni rezanci s pistacijo
Poglobite se v slastno kombinacijo čokolade, svežega sadja in kremastega kokosovega mleka. Ta recept vas bo popeljal na nepozabno kulinarično popotovanje, kjer se mešajo sladka aroma banan, nektarin in jagod z eksotičnim okusom kokosa. Dodatek svežih metinih listov in sladkega medu pa okusno zaokroži to jed. Za vse ljubitelje čokoladnih užitkov in izvirnih okusov je to nepremagljiva izbira. Pridružite se nam in ustvarite okusno zgodbo v svoji kuhinji."
Sestavine
- 25 g Masla
- 0.5 kos Banane
- 0.25 kos Nektarine
- 3 kos Jagode
- 1 list Mete
- 0.5 dcl Kokosovega mleka (v piksni - polnomastno)
- 0.25 Žlička Medu
- 50 g Čokoladnih rezancev Gabaroni
- 1 Žlička Zdrobljene pistacije
izdelek
Navodila
- Na srednji temperaturi segrejte ponev in dodajte maslo.
- Narezano sadje (banane, nektarine, jagode) dodajte v ponev in pražite nekaj minut, da se zmehča in sprosti svoje okuse.
- Dodajte kokosovo mleko v ponev s sadjem, odvisno od želenega okusa in konsistence omake. Pustite, da se omaka nežno zgosti.
- Dodajte med za dodaten sladek okus.
- Med mešanjem dodajte sveže liste mete in nadaljujte praženje nekaj minut, da se okusi prepojijo.
- V drugi posodi skuhajte čokoladne rezance po navodilih na embalaži.
- Ko so rezanci kuhani, jih odcedite in dodajte v ponev s sadno-kokosovo omako. Premešajte, da se rezanci enakomerno prepojijo z omako.
- Na koncu posujte jed s sesekljanimi pistacijami za dodatno hrustljavost in okusno popestritev.
Video
Hranilne vrednosti
Oseb: 1osebaKalorije: 529.25kcalOgljikovi hidrati: 73.4gProteini: 11.6gMaščoba: 41.65gNasičena maščoba:: 25.8gPolyunsaturated Fat: 25.8gSodium: 10mgPotassium: 250mgFiber: 12.4gCalcium: 20mgIron: 4.3mg
Tried this recipe?Let us know how it was!