Screenshot 2023 09 21 091802 e1695282679796

Čokoladni rezanci s pistacijo

9cc9f49fb9777c31419486fe78d96cfd?s=30&d=mm&r=gMatija Vidmar
Poglobite se v slastno kombinacijo čokolade, svežega sadja in kremastega kokosovega mleka. Ta recept vas bo popeljal na nepozabno kulinarično popotovanje, kjer se mešajo sladka aroma banan, nektarin in jagod z eksotičnim okusom kokosa. Dodatek svežih metinih listov in sladkega medu pa okusno zaokroži to jed. Za vse ljubitelje čokoladnih užitkov in izvirnih okusov je to nepremagljiva izbira. Pridružite se nam in ustvarite okusno zgodbo v svoji kuhinji."
Čas priprave 15 minutes
Course Sladica
Cuisine Italijanska
Servings 1
Kalorije 529.25 kcal

Sestavine
  

  • 25 g Masla
  • 0.5 kos Banane
  • 0.25 kos Nektarine
  • 3 kos Jagode
  • 1 list Mete
  • 0.5 dcl Kokosovega mleka (v piksni - polnomastno)
  • 0.25 Žlička Medu
  • 50 g Čokoladnih rezancev Gabaroni
  • 1 Žlička Zdrobljene pistacije

Navodila
 

  • Na srednji temperaturi segrejte ponev in dodajte maslo.
  • Narezano sadje (banane, nektarine, jagode) dodajte v ponev in pražite nekaj minut, da se zmehča in sprosti svoje okuse.
  • Dodajte kokosovo mleko v ponev s sadjem, odvisno od želenega okusa in konsistence omake. Pustite, da se omaka nežno zgosti.
  • Dodajte med za dodaten sladek okus.
  • Med mešanjem dodajte sveže liste mete in nadaljujte praženje nekaj minut, da se okusi prepojijo.
  • V drugi posodi skuhajte čokoladne rezance po navodilih na embalaži.
  • Ko so rezanci kuhani, jih odcedite in dodajte v ponev s sadno-kokosovo omako. Premešajte, da se rezanci enakomerno prepojijo z omako.
  • Na koncu posujte jed s sesekljanimi pistacijami za dodatno hrustljavost in okusno popestritev.

Video

Hranilne vrednosti

Oseb: 1osebaKalorije: 529.25kcalOgljikovi hidrati: 73.4gProteini: 11.6gMaščoba: 41.65gNasičena maščoba:: 25.8gPolyunsaturated Fat: 25.8gSodium: 10mgPotassium: 250mgFiber: 12.4gCalcium: 20mgIron: 4.3mg
Ključna beseda čokoladne testenine, sladke testenine, testenine
Tried this recipe?Let us know how it was!