Limona in Gabaroni so dober parđ
"Odkrijte osveĆŸujoÄo in okusno jed za eno osebo - ĆĄiroke rezance z blitva Gabaroni in limono! đđ Ta preprost recept zdruĆŸuje ĆĄiroke rezance, blitvo, maslo, baziliko, limono in parmezan v harmoniÄno simfonijo okusov. ObÄutite sveĆŸino limone in bogastvo okusov v vsakem griĆŸljaju. Priprava je hitra, jed pa napolnjena s sveĆŸimi sestavinami, ki vas bodo oÄarale. Ne zamudite priloĆŸnosti, da razvajate svoje brbonÄice z osveĆŸujoÄo kombinacijo okusov. Kliknite za veÄ informacij!" đżđ§
Sestavine
- 25 g Masla
- 1/4 Limone
- 2 lista Bazilike
- 100 g Ć iroki rezanci blitva (2-3 klopÄiÄa)
- Poper
- Parmezan
- Olupek limone Eko
izdelek
Navodila
- V slani vodi skuhamo ĆĄiroke rezance blitva Gabaroni po navodilih na embalaĆŸi, nato pa jih odcedimo in prestavimo v ponev.
- Na zmerni temperaturi stopimo maslo in dodamo baziliko. PraĆŸimo, dokler se maslo rahlo obarva rjavo.
- Dodamo ĆĄe polovico limone (brez kolÄine), stisnemo sok in dodamo poper. MeĆĄamo, dokler se sestavine dobro ne poveĆŸejo.
- Omako prelijemo po ĆĄirokih rezancih blitva Gabaroni v ponvi in dobro premeĆĄamo.
- Po vrhu naribamo parmezan in dodamo na drobno sesekljan olupek EKO limone za sveĆŸino.
- PostreĆŸemo toplo in uĆŸivamo v okusih
Video
Hranilne vrednosti
Oseb: 1OsebaKalorije: 520kcalOgljikovi hidrati: 65gProteini: 9gMaĆĄÄoba: 25gNasiÄena maĆĄÄoba:: 15gSladkor: 1g
Tried this recipe?Let us know how it was!