Blog

Novo v ponudbi | Črni fižol in Zeleni grah

in Novo v ponudbi 19.07.2021

Dragi kupci, za vas imamo nekaj novega !

Kar nekaj časa že razmišljamo, kako bi potrebe naših kupcev kar se da dobro zadovljili. Hoteli smo vam ponuditi zdravo, preprosto testenino, ki bo dobrega okusa in hitro pripravljena. Zato smo se odločili za proizvodnjo dveh novih stročnic. To pa so Gabaroni iz zelene graha in črnega fižola.

Zakaj zeleni grah in črni fižol ?

Oboje imajo izredno visoko vsebnost vlaknin in beljakovin. Črni fižol vsebuje tudi železo, kalcij, magnezij, baker, cink, kar pomaga pri ohranjanju močnih kosti. Zarade nizke vsebnosti natrija in vsebnosti kalija, kalcija in magnezija pomagajo pri znižanju krvnega tlaka. Pomaga tudi pri nadzoru sladkorne bolezni, preprečevanju raka, boljši prebavi, zmanjšanju telesne teže. (povezava)

Zeleni grah ima nizek glikokemični indeks, kar pokaže kako hitro se dvigne krvni sladkor po zaužitju. Torej zeleni grah spada med hrano, ki pozitivno vpliva na krvni sladkor. Zaradi visoke vsebnosti antioksidantov in vitamina K pa tudi zmanjšajo možnost razvoja raka. Pomaga tudi pri sladkorni bolezni, srčnih boleznih, boljši prebavi itd. (povezava)

Kje kupiti ?

Svedri iz zelenega graha in črnega fižola si že pripravljeni za prodajo na naši spletni strani.

Črni fižol

Zeleni grah

 

Pa dober tek. 🙂

 

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Košarica