Video

Zgodba o uspehu - GABARONI

Da bi se približali sodobnim potrebam smo oblikovali ponudbo za različne uporabnike. Proizvodnja obsega torej ekološke in lokalne testenine z integriranim poreklom.

Testenine z okusom

Številne možnosti dodatkov kot so koprive, alge, korkuma, rdeča pesa ter sveža moka daje testeninam že skoraj pozabljen, avtentični okus.
Širok asortiman testenin Gabaroni, fleksibilno prilagajanje, takojšna dostava, izobraževanje in dobro poznavanje gostinsko/trgovske dejavnosti nagovorja več segmentov:

  • Gostinski obrati in kuhinje – sveže testenine in testenine v rifuzi
  • Prodaja na drobno za trgovine – različna pakiranja suhih testenin in rifuza
  • Individualna prodaja v lastnih prodajalnah in v drugih krajih
  • Darilni program Melanija – butično pakiranje testenin s predpasnikom

Zaradi zanimanja skupin, šol in vrtcev smo pripravili edukativne oglede naše proizvodnje, biodinamične kmetije v Gabrijelah in možnost kulinaričnega doživetja.

Verjamemo, da vam naša ekipa lahko ponudi najbolj vroče potovanje v deželo testenin. Segrete strasti mesimo kuharski veterani za mesojedce, vegetarijance, ljubiteljem sadja in sladkega.  Seveda pa si želimo, da bi postale testenine Gabaroni  sopotnik tudi pri vaših kulinaričnih doživetjih!

Umetnost kuhanja testenin

Vsako kuhanje testenin je pravzaprav uvod v praznovanje. Začne se s plesom tisočih mehurčkov v velikem loncu.Odkrito.
Testenine, kuhane samo »do zoba« (all dente) v vodni kopeli s slanim odtenkom sončne slovenske soli postanejo podlaga za nore zabave vseh generacij!

Sladko ali slano, to je zdaj vprašaje.

Gabaroni testenine imajo okus prilagojen vsem letnim časom, inspiraciji in individualnemu ustvarjanju. Čudovito se družijo s kremastimi omakami, satenastimi siri, eksplozijami barvaste zelenjave, mesnimi prelivi, z oreščki vseh sort, radičem, gobami, pomarančnimi krhlji, vini in panteonom zelišč. Ali pa se poljubijo v rahlem objemu masla, kar tako.

Gabaroni testenine so zakon, zato se lahko zabava začne!

Za neverjetno zgodbo o uspehu stoji

Team Gabaroni

Rožice 150g +
10% popust
25% popust
na celoten nakup
Svedri
kurkuma 150g+10% popust
Leča 150g+
10% popust
Čičerika 150g
+10% popust
Zmešančki 150g
+10% popust
Žakeljčki iz blaga
+10% popust
20% popust
na celoten nakup
Zavrti in zadeni!
V kolesu sreče se skrivajo slastne testenine Gabaroni ali privlačni popusti. Želiš, da je nagrada tvoja? Zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.
  • vpiši svoj elektronski naslov
  • zavrti kolo sreče
Pravila in pogoji akcije
    Košarica