Testenine s slanino, čemažem, regratom in parmezanom
Pozdravite okusno preprostost s testeninami, ki bodo očarale vaše brbončice!🍝 V tej jedi se srečajo hrustljava slanina, aromatičen čemaž, svež regrat in slasten parmezan, da ustvarijo pravo kulinarično mojstrovino. Začnete tako, da v ponvi nežno popečete slanino, nato pa dodate čemaž in regrat, ki prinesejo osvežilno noto. Za piko na i, testenine skuhate do popolnosti in jih združite s to omamno omako. Rezultat je okusen obrok, ki bo zadovoljil vaše brbončice in vas prepričal s svojo preprosto pripravo. Pridružite se nam in uživajte v tej čarobni kombinaciji okusov! 😋🧀
Sestavine
- Da zapolnimo ponev Olivnega olja
- 50 g Slanine
- 1 pest Čemaža
- 1 pest Regrada
- Poper
- Sol
- 100 g Gabaroni fužijev
- 1 Pest Parmezana
izdelek
Navodila
- Na ponvi segrejemo olivno olje.
- Dodamo koške slanine in jih popečemo, da postanejo hrustljavi.
- Dodamo nasekljan čemaž.
- Dodamo nasekljan regrat.
- Dodamo škrobno vodo (voda kjer kuhamo testenine).
- Popramo in solimo.
- Skuhamo Gabarone v SLANI VODI.
- Gabarone odcedimo in jih dodamo omaki.
- Premešamo in dodamo parmezan
Video
Hranilne vrednosti
Oseb: 1OsebaKalorije: 1463.6kcalOgljikovi hidrati: 86.04gProteini: 46.39gMaščoba: 103.98gNasičena maščoba:: 64.77gSodium: 2mgFiber: 3.97gSladkor: 4.82gVitamin A: 279.4IUIron: 1.7mg
Tried this recipe?Let us know how it was!