So Gabaroni brez Jajc?

Gabaroni so 100% Veganski in seveda Brez Jajc

Gabaroni testenine so brez dvoma odlična izbira za vse,ki iščete okusne 100% veganske testenine, ki ne vsebujejo nobenih živalskih sestavin, vključno z jajci.

Untitled design 1
white GabaroniPaketi 84 scaled e1677664998386

Zakaj Izbrati Gabaroni Veganske Testenine

Ko se odločite za Gabaroni veganske testenine, izberete okusno možnost za svoje obroke. Naše testenine so narejene iz najboljših ekoloških sestavin, ki zagotavljajo izjemno kakovost in odličen okus.

Certifikat KON-cert: Jamstvo za Vegansko Kakovost

Za vašo popolno varnost Gabaroni testenine nosijo certifikat KON-cert. KON-cert je priznana organizacija, specializirana za certificiranje veganskih izdelkov. Strogo preverjajo naše sestavine in proizvodne procese, da zagotovijo, da so naše testenine 100% veganske in brez vseh živalskih sestavin. Da bi vam še bolj zagotovili transparentnost in zaupanje, si lahko ogledate naš certifikat KON-cert, ki potrjuje vegansko kakovost naših testenin.

Klikni in se prepričaj da ga imamo!

Certifikat Vegan

Brez Jajc, Brez Skrbi

Morda se sprašujete, ali naše testenine vsebujejo jajca. Zagotavljamo vam, da Gabaroni veganske testenine ne vsebujejo jajc. Ne glede na vaše prehranske preference, lahko brezskrbno uživate v okusnih jedeh, ki jih pripravite s našimi testeninami.

P.S. – Ne pozabite na vegansko metlo! 😄

Pri Gabaroni smo ponosni na visoko kakovost naših veganskih testenin, ki so odlična možnost za vse, ki želijo okusno in hranljivo prehrano. Preizkusite Gabaroni veganske testenine danes in se prepričajte.

Trgovina