So Gabaroni ekološki?

Gabaroni Testenine: Okolju Prijazna Izbira

Gabaroni testenine so ponosno okolju prijazne in odlična izbira za vse, ki želite svoje obroke obogatiti z okusnimi testeninami, ki so pridelane na način, ki spoštuje naravo. Naše testenine so narejene iz najboljših ekoloških sestavin, kar pomeni, da pri vsakem grižljaju podpirate okolje.

GabaroniPaketi 51 scaled1
CrniNjokci4

Zakaj Izbrati Gabaroni Ekološke Testenine

Ko se odločite za Gabaroni ekološke testenine, izberete okusno in okolju prijazno možnost za svoje obroke. Naše testenine so pridelane iz ekoloških sestavin, ki so gojene brez uporabe škodljivih pesticidov in umetnih gnojil. S tem ne samo, da skrbite za svoje zdravje, temveč tudi za zdravje našega planeta.

Okusno in Okolju Prijazno

Gabaroni ekološke testenine ne samo, da so okolju prijazne, temveč tudi neverjetno okusne. Naše testenine so ročno izdelane iz najboljših ekoloških sestavin, kar zagotavlja edinstven okus in teksturo. S tem boste lahko uživali v okusnih jedeh, ne da bi škodovali okolju.

RjavaTuba5 scaled 1
DSC00403 scaled1

Sveže Sestavine

Pri Gabaroni skrbimo za shranjevanje vseh mok na konstantni hladni temperaturi in vlagi. To zagotavlja, da so naše sestavine vedno sveže. Pomembno je omeniti, da ima moka, iz katere so narejeni Gabaroni testenine, krajši rok uporabe, kar pomeni, da so naše testenine vedno sveže.

Pri Gabaroni se trudimo, da bi ponudili okolju prijazno alternativo tradicionalnim testeninam, ki hkrati ohranja svežino sestavin. Z našimi ekološkimi testeninami lahko okusno dopolnite svoje obroke in obenem prispevate k ohranjanju narave. Preizkusite Gabaroni ekološke testenine danes in okusite razliko!

Certifikat Ekološke Kakovosti: Jamstvo za Kakovost

Da bi vam zagotovili najvišjo kakovost naših testenin, imamo certifikat ekološke kakovosti, ki ga izda Bureau Veritas. Ta certifikat potrjuje, da so naše sestavine pridelane na način, ki spoštuje naravo. S tem prispevamo k ohranjanju biodiverzitete in zmanjšanju negativnega vpliva na okolje.  Da bi vam še bolj zagotovili transparentnost in zaupanje, si lahko ogledate naš ekološki certifikat, ki potrjuje kakovost naših testenin.

Klikni eko certifikat in se prepričaj da ga imamo!
Eko certifikat
ZA TISTE KI SE IZOGIBAJO GLUTENU 5 1