Screenshot 2023 12 29 102124 e1703841767803

Tartufata

0f7819386361e7cfeca2ba1b66433496be12fbabdc945f1d3b96bb6fd9c2bfe8?s=30&d=mm&r=gMatija Vidmar
Tokrat pa je zares dišalo po kuhinji! Prava kremasta kombinacija za gurmane. Tartufato črnega tartufa z dodatkom olja belega tartufa, TOP! Pa to vse v nekaj minutah. Bolj preprosto ne gre. Pa dober tek.
Total Time 6 minutes
Course Glavna jed
Servings 1 oseba
Kalorije 7154 kcal

Sestavine
  

  • 100 g široki reranci
  • 0,5 dcl smetana za kuhanje
  • 1,5 žlička tartufate črni tartuf
  • 1 žlička olje belega tartufa
  • parmezan

izdelek

Navodila
 

  • Damo kuhati veliko količino slane (kot morje) vode.
  • V povnico dodamo 0,5 dcl smetana za kuhanje
  • Dodamo še 1,5 žlička tartufate in 1 žlička olje belega tartufa
  • Damo kuhati 100 g široki reranci.
  • Dodamo malo škrobne vode v povnico.
  • Široke rezance združimo z omako in še malo pokuhamo, dokler se omaka neha obračati.
  • Nato dodamo še parmezan
  • Čisto preprosto. Dober tek!

Video

Hranilne vrednosti

Oseb: 1osebaKalorije: 7154kcalOgljikovi hidrati: 79.24gProteini: 22.89gMaščoba: 36.07gNasičena maščoba:: 17.3gFiber: 1.17gSladkor: 6.4g
Ključna beseda Tartuf, tartufata
Tried this recipe?Let us know how it was!